Surrender Just 4 Noobs !

Ojo dadi uwong sing Rumongso bisa lan rumangso pinter. Nanging dadiyo uwong sing biso lan pinter rumongso. DestroySquad.

Login Seller Login Member

About Destroy Squad

"Sebuah Team Loss, isine Wong Losss, Mendem Mletre azzek"

About

Snapshot Team

TAMPAN - IYA TAMPAN !

Send a message